Håndboldmestre giver drilske midtjyder store klø

København Håndbold sendte Silkeborg-Voel hjem med syvmålsnederlag trods problemer undervejs.

De forsvarende mestre fra København Håndbold er for alvor begyndt at skrabe point sammen i landets bedste håndboldrække. Tirsdag vandt de københavnske håndboldkvinder for fjerde gang i træk i HTH Ligaen, da Silkeborg-Voel i Frederiksberg Hallen blev slået med 29-22.

De midtjyske gæster fik ellers lovende start og bragte sig foran med 3-0, inden værterne scorede syv gange i træk og kom på 7-3. Efter godt et kvarter havde Silkeborg-Voel igen skabt lidt spænding og kæmpet sig op på 10-10, og det krævede en timeout fra træner Claus Mogensen at få København tilbage på sporet.

Hjemmeholdet fik efter en opsang igen gang i en fin målstime, og fem mål gav en føring på 15-10. Ved pausen var stillingen 18-14 til københavnerne. Men igen fik Silkeborg-Voel kæmpet sig tilbage, og med et kvarter tilbage fik gæsternes Sofie Bæk Andersen reduceret til 19-20.

Nærmere kom midtjyderne ikke, før København atter strammede grebet og øgede føringen til 24-19. Så var affæren mere eller mindre afgjort. Med sejren fik hovedstadsklubben samtidig rejst sig fra weekendens nederlag på hjemmebane til russiske Rostov-Don i Champions League.

Sejren betyder, at København Håndbold rykker op på fjerdepladsen med 14 point for ti kampe. Silkeborg-Voel har ni point. Størstedelen af de øvrige hold i ligaen har blot spillet ni kampe. Senere tirsdag tabte Randers HK på hjemmebane med 23-25 til TTH Holstebro i kamp om placeringerne midt i tabellen.

/ritzau/
  


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.