Håndbold: BSV holder sig til i toppen efter sejr mod SønderjyskE

Håndboldholdet fra BSV tog en vigtig sejr i jagten på en plads i DM-semifinalerne. SønderjyskE blev ude besejret med 35-29.

Håndboldspillerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) sørgede for at holde fast i den sjove ende i Herre Håndbold Ligaen torsdag. Her var BSV på besøg hos Sønderjyske, og gæsterne kunne tage hjem med en sejr på 35-29.

Dermed nåede BSV op på 35 point, hvilket rækker til en tredjeplads i tabellen, hvor BSV kæmper med TTH Holstebro, Skanderborg Håndbold og Skjern Håndbold om tredje- og fjerdepladsen, som giver et point med over i slutspillet.

Sønderjyske kæmper for overhovedet at komme med i slutspillet og med nederlaget har både Sønderjyske og Ribe-Esbjerg, der ligger på ottendepladsen, en kamp tilbage. Ribe-Esbjerg har 23 point, mens sønderjyderne har et point færre.

BSV lagde hårdt ud og var foran 5-1 efter seks minutter, men hjemmeholdet svarede igen og halede ind. Frederik Børm reducerede til 4-6, og Aaron Mensing sørgede for 5-6 med sit mål efter 11 minutter. Efter et kvarter var det helt lige med 8-8, men gæsterne kom bedst fra første halvleg med en føring på tre mål og 18-15. Her leverede Nikolaj Øris fem mål, mens hans bror også var i hopla, da Mads Øris scorede tre gange. Begge brødre blev noteret for syv mål i alt hver i kampen.

God start afgjorde kampen

Fire scoringer i træk i anden halvlegs indledning betød en føring på syv mål til gæsterne, da Mads Øris bragte BSV foran 22-15, og med 20 minutter igen var Sønderjyske stadig bagud med syv mål og 17-24.

Frederik Ladefoged reducerede til 23-28 med ti minutter igen, men kort efter slog Nikolaj Øris til igen og sikrede en føring på seks mål.

Sønderjyske kunne ikke skabe mindre afstand, og hver gang holdet scorede i slutfasen, så svarede gæsterne igen og scorede, og den sikre sejr løs altså på seks mål.