Håndbold: Silkeborg-Voel slår bundholdet Aalborg

20-årige Emilie Ytting scorede syv mål for Silkeborg-Voel i sejren.

Håndboldkvinderne fra Silkeborg-Voel tog fredag aften to point i ligaen, da de var på besøg i Aalborg.

Hjemmeholdet blev besejret med 33-27 efter 15-15 ved pausen.

De to hold fulgtes ad i første halvleg, men efter pausen viste Silkeborg-Voel kvalitetsforskellen. Fra 23-23 trak gæsterne fra og scorede derfra 10 ud af kampens sidste 14 mål.

Især én spiller fra det vindende hold kommer til at huske sejren for noget særligt.

For 20-årige Emilie Ytting var kampen et mindre gennem. Fra venstrefløjen blev hun Silkeborg-Voels topscorer med syv mål – på syv forsøg.

Med sejren og de to point er Silkeborg-Voel nummer fem i damernes bedste håndboldrække med 30 point efter 23 kampe.

Team Esbjerg topper ligaen med 40 point, mens Aalborg er sidst med syv. Alle hold har spillet 23 kampe.