Frustrerede Silkeborg-fans: - Det er ikke godt nok

Silkeborg tabte i dag på hjemmebane, og det var frustrerende de fremmødte fans.

Frustrere Silkeborg-fans kunne i dag følge med fra sidelinjen, mens holdet på banen for tiende kamp i steg missede chancen for en sejr. 

-  Jeg er mega frustreret. Man ser dem spille en rigtig god første halvleg, og de formår ikke at fortsætte i anden halvleg. Det er frustrerende, det er træls og det skaber en dårlig stemning, siger Silkeborg-fanen Morten Bay Dahl.

Holdet taber 3-2 til Lyngby, og forbliver i bunden af Superligaen med blot tre point. 

- Det var ikke godt nok. Det er skidt, siger Morten Bay Dahl.

Håb for kampen

Inden kampen gik i gang, var der ellers håb for, at Silkeborgspillerne kunne bryde den dårlige stime. 

- Jeg ønsker mig, at vi tryner Lyngby i dag og at vi vinder. Bare vi vinder, siger Morten Bay Dahl.

- Jeg tager den gerne for en 1-0 sejr til Silkeborg. Jeg tror generelt altid på en Silkeborgsejr, det skal man jo gøre. Ellers havde man jo ikke holdt med dem siden 1987, siger Kim Barslund, der også var på stadion i dag for at støtte op om de rødblusede spillere. 

Meget ung trup

Selvom træner Kent Nielsen ikke har formået at hente en Superliga-sejr hjem i denne sæson, mener opbakningen fra lægterne ikke, at han er grunden til de skuffende resultater.

- Uanset hvem der var træner på holdet, ville vi have den samme trup. Jeg tror ikke på, at andre ville have fået mere ud af truppen, fordi det er en meget ung trup. Det er en enorm opgave, siger Kim Barslund.

- Det er en meget ung trup. Jeg ved godt, vi skal bruge vores egne talenter, og de er også skide gode. De gør sig bare ikke på et Superligahold alene, siger Morten Bay Dahl.

Kent Nielsen selv er skuffet over, at det ikke lykkes at holde niveau gennem hele kampen.

- Vi tabte mange dueller og laver mange fejl, siger han.

 

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.