Frikirkepræst afviser forhold til barn under 15 år

En frikirkepræst fra Silkeborg er i disse dage i retten. Anklagen lyder, at han har udnyttet flere unge seksuelt.

En frikirkepræst er i disse dagen i retten. Han er tiltalt for at have krænket flere unge i sin meninghed seksuelt.

Selvom den tiltalte tidligere ungdomskirkepræst i retten i Viborg åbent har fortalt om mange af de seksuelle forhold, han er anklaget for, så er der et enkelt forhold af de i alt otte som han fuldstændig afviser.

Nemlig anklagen om at have haft et seksuelt forhold til en dreng under 15 år.

Ud af de otte forhold, den tidligere leder af ungdomsafdelingen i Byens Kirke i Silkeborg er anklaget for, så er der et enkelt han fuldstændig afviser skulle have fundet sted.

Det kom frem i retten, hvor dagen blev brugt på at afhøre den tiltalte ungdomspræst om seks af de otte forhold han er anklaget for.

Intet forhold

Ifølge den tiltalte drejer det sig om en dreng, som har haft tilknytning til kirken, men derudover kendte den tiltalte ham ikke.

- Jeg besøgte en gang hans mor og har måske talt med ham i den forbindelse. Men derudover så har jeg aldrig haft et forhold til denne dreng, fortalte tiltalte i retten.

Anklagen lyder, at tiltalte skulle have fået drengen til at trække bukserne ned og masturbere foran ungdomspræsten. Ligesom ungdomspræsten skulle have rørt ved drengens lem.

Men dette afviser den tiltalte helt skulle have fundet sted.

Ungdomspræsten undrede sig i retten over, at lige netop denne dreng også havde været den mest ivrige til at fortælle om sagen til pressen.

SAGEN INDTIL VIDERE

 

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.