Fodboldkamp endte helt galt: 17-årig trak kniv

En U19 fodboldkamp endte torsdag aften noget dramatisk, da to spillere valgte at uddele knytnæveslag og trække kniv over for modstanderne.

Torsdag aften spillede Silkeborg IF og Hammerum mod hinanden i en U19 fodboldkamp. Kampen blev afsluttet på normal vis, men efterfølgende valgte to SIF-spillere at opsøge nogle af spillerne fra Hammerum. Herefter udviklede den ellers almindelige torsdag sig til en noget dramatisk en af slagsen.

En 18-årig SIF-spiller valgte nemlig at give en af modstanderne et knytnæveslag, samtidig med at en 17-årig SIF-spiller trak en 10 centimeter lang kniv frem. 

- Årsagen, til at det kommer herud, er, at der inde på banen i løbet af kampen har været noget mellem spillerne. Den 17-årige SIF-spiller skulle angiveligt have været provokerende over for Hammerum-spillerne under det meste af kampen, siger Ole Vanghøj, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Heldigvis kom ingen af spillerne noget til ved overfaldet, da de nåede at løbe fra stedet, før der skete yderligere.

Den 18-årige blev efterfølgende anholdt og sigtet for vold, mens den 17-årige blev sigtet efter knivloven samt for trusler. Begge mænd er løsladt, men vil fortsat være sigtet i sagen.

Kampen endte desuden 5-3 til Silkeborg IF.