Fjernede nummerplader og stelnummer og kørte sort BMW i søen

Gerningsmændene havde sat noget træ i klemme ved speederen for at være sikre på, at bilen endte ude i Hampen Sø.

Hvorfor endte en sort BMW 535 i Hampen Sø ved Hjøllund i Silkeborg Kommune?

Det skal Midt- og Vestjyllands Politi nu forsøge at opklare, og selv om efterforskningen først lige er begyndt, står det allerede nu fast, at der ikke var tale om et almindeligt færdselsuheld.

Det var en paddlesurfer, der torsdag ved 11-tiden opdagede, at der var noget galt. 

På en bænk lå panelerne til en bildør, og kort efter fandt de tilkaldte beredskabsfolk den sorte BMW på to til tre meters dybde. 

Opdatering: Bilens ejer har meldt sig

Ifølge Horsens Folkeblad har en 28-årig mand fra København meldt sig som bilens ejer. Han siger til avisen, at BMW'en blev stjålet i København i slutningen af april. Han ved ikke, hvorfor den er endt i søen, men frygter at kriminelle har brugt den.

  Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jan Nørrum, oplyser, at der ikke var nogen personer i bilen. 

  Til gengæld var sideruderne rullet ned, ligesom nogen havde sat noget træ i klemme ved speederen for at være sikker på, at bilen endte i søen.

  Gerningsmændene havde også sørget for at fjerne bilens nummerplader, ligesom stelnummeret var slebet væk. Dermed ved ordensmagten endnu ikke, hvem der ejer bilen.

  - Vi kan kun gisne om, hvad bilen har været brugt til. Nu bliver den bragt ind til vores hittegodshal, og så skal den undersøges nærmere, siger Jan Nørrum.

  Den sorte BMW bliver kørt væk for at blive undersøgt nærmere.
  Den sorte BMW bliver kørt væk for at blive undersøgt nærmere.
  Foto: 24-7News