FCK skuffer igen med uafgjort i Silkeborg

For anden uge i træk skuffede FCK, da hovedstadsklubben søndag spillede 1-1 ude mod bundholdet Silkeborg IF.

Silkeborg IFs Vegard Leikvoll Moberg jubler ved 1-0 3F superligaen i fodbold silkeborg IF - FC København. Jysk Park i Silkeborg Søndag 23 Feb 2020.

For anden superligakamp i træk lykkedes det ikke FC København at vinde, da holdet på udebane spillede 1-1 mod 3F Superligaens bundprop, Silkeborg IF.

Københavnerne tabte i seneste runde 0-1 til Esbjerg og får nu endnu sværere ved at genvinde mesterskabet.

FCK havde svært ved at finde rytmen i offensiven, mens Silkeborg samtidig forsvarede sig godt og fik et fortjent point.

Efter 22 kampe er FCK nu ni point efter FC Midtjylland på førstepladsen, mens Silkeborg fortsat er sidst med 11 point.

Silkeborg kom foran

Allerede efter halvandet minut var FCK tæt på at bringe sig i front.

Michael Santos modtog bolden midt for mål, men angriberen sparkede lige på Silkeborg-keeper Rafael Romo.

FCK sad på store dele af spillet, men de store målchancer var svære at få øje på.

I stedet spillede hjemmeholdet sig til et par fine muligheder, og i det 35. minut lykkedes det også Silkeborg at bringe sig i front.

Efter et hjørnespark landede et indlæg for fødderne af midtbanespiller Vegard Moberg, som fra nært hold kunne score til 1-0.

Anden halvleg startede med store chancer i begge ender, men både Romo og FCK-målmand Karl-Johan Johnsson tog fint fra i hver deres ende.

Tyve minutter inde i anden halvleg lykkedes det dog for københavnerne at udligne.

Startdebutant Mikkel Kaufmann lagde flot bolden af til Jens Stage, som fra midten af feltet kynisk sparkede bolden i mål til 1-1.

Efterfølgende var hjemmeholdet af flere omgange tæt på at tage føringen igen, men stolpen og Karl-Johan Johnsson stod i vejen.

I tillægstiden modtog hjemmeholdets angriber Junior Brumado sit andet gule kort, men det ændrede ikke ved resultatet, som forblev 1-1.