FCK sejrede sikkert i Silkeborg

Mestrene fra FCK cruiser videre mod endnu et mesterskab, efter de søndag vandt med 3-1 ude over Silkeborg

Simon Jakobsen og resten af holdet fra Silkeborg IF tabte mod FCK på hjemmebane.

Overlegen, imponerende og suveræn. Ja, der kan sættes mange superlativer på den Superliga-sæson, som FC København i øjeblikket er i gang med.

Søndag fik holdet dets 19. sejr ud af 26 mulige, da det vandt med 3-1 ude over Silkeborg IF.

Tre flotte og gennemspillede scoringer af Federico Santander, Andreas Cornelius og Uros Matic inden for kampens sidste 25 minutter sikrede de danske mestre sejren. De var ellers kommet bagud med 0-1 på mål af Silkeborgs Ibrahim Moro efter en times spil.

I anden halvleg bølgede spillet meget frem og tilbage, og her havde begge mandskaber flere gode muligheder, hvilket resulterede i alle kampens fire scoringer.

Første halvleg var en mere taktisk affære, hvor det meste af spillet foregik på midten af banen - med FCK som det klart mest boldbesiddende af holdene.

Men ingen af holdene formåede at få et skud indenfor målrammen i de første 45 minutter.

FCK går nu ind i mesterskabsslutspillet som ubesejret og med 12 point ned til Brøndby IF på andenpladsen. Utroligt meget skal derfor gå galt, hvis ikke københavnerne endnu en gang kan lade sig kåre som dansk mester, når sæsonen er omme.

Med søndagens hjemmebanenederlag ender Silkeborg på niendepladsen, der betyder, at Silkeborg ender i nedrykningspulje med AaB, AGF og Viborg.