Familie advarer mod sommerhusudlejer

To familier fra Silkeborg forventede et luksussommerhus, men der var mug på væggene og blod på hovedpuderne. Nu advarer familien mod udlejeren. (Foto: Louise Birkholm, Facebook)

Der var mug på væggene og blod på hovedpuderne i det sommerhus, som to vennepar fra Silkeborg havde lejet i Vestervig.

De blev lovet et luksussommerhus, som de havde fundet på DBA. Men det var slet ikke, hvad der ventede vennerne, da de mødte op på adressen i Vestervig i lørdags.

- Da vi kom ind var der beskidt og uhumsk og mug på væggene. Jeg synes det er så usselt. Vi er blevet taget ved næsen, siger Louise Birkholm.

I et Facebook-opslag advarer familien nu andre mod at bruge udlejeren Carlo Preben Gert Bestø-Jensen fra Homeland Ferie.

- Jeg synes det er så umoralsk, og der er andre mennesker, der kan blive fanget i det, siger Louise Birkholm fra Silkeborg.

Familierne betalte 10.400 kroner for opholdet, men rejste igen tirsdag. Efter forhandlinger med Carlo Preben Gert Bestø-Jensen fik de 4000 kroner tilbage af udlejeren.

Udlejeren mener sagen er afsluttet, fordi familierne har fået penge tilbage. Derfor kan han ikke forstå, hvorfor familien nu advarer mod ham.

- De ringede først til mig to dage efter, de ankom til sommerhuset. Så lavede vi en aftale om, at de fik 4000 kroner tilbage, som jeg har tabt, og så troede jeg, den sag var afsluttet, siger Carlo Preben Gert Bestø-Jensen.

I 2004 var udlejeren også i mediernes søgelys, da Jyllands-Posten skrev, at han snød sine lejere. Familiens billeder fra sommerhuset i Vestervig: (Foto: Louise Birkholm, Facebook)

NYSommerhus6.jpg

NYSommerhus3.jpg

NYSommerhus2.jpg

NYSommerhus7.jpg

NYSommerhus9.jpg

NYSommerhus8.jpg

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.