Energi Midt er Danmarks bedste arbejdsplads

Energi Midt i Silkeborg er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads.

Silkeborg-virksomheden Energi Midt løb med sejren, da organisationen ”Great Place to Work” kårede Danmarks bedste arbejdsplads blandt virksomheder med flere end 500 ansatte.

- Vi har det seneste år arbejdet målrettet efter at blive kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads, fordi vi ved, at trivsel og resultater hænger uløseligt sammen. Jeg er stolt af, at stå i spidsen for en arbejdsplads, hvor medarbejderne udtrykker så stor tilfredshed med at møde på arbejde hver dag, samtidig med at vi driver en robust forretning, siger administrerende direktør Mads Miltersen. Det skriver Energi Midt på sin hjemmeside.

Mads Miltersen er eksempelvis meget tilfreds med, at 95 procent af medarbejderne i den senest gennemførte trivselsmåling angav, at de er glade for og stolte af, at arbejde hos EnergiMidt, og 96 procent af de spurgte skrev, at EnergiMidt er et rigtig godt sted at arbejde.

Den årlige trivselsmåling er kontant afregning for, om det er lykkedes at skabe udvikling i forhold til sidste års måling. En høj placering hos Great Place to Work er ikke isoleret set et succeskriterie for Energi Midt. Ved at deltage i undersøgelsen får virksomheden dokumentation for de ting, som fungerer netop nu. Samtidig kommer der fokus på nogle områder, hvor der er plads til forbedringer.

En markant fremgang på alle måleområder viser, at det er lykkedes Energi Midt at skabe en positiv udvikling i 2015.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Erhverv.