Endnu en mand fængslet i afpresningssag

En 18-årig mand fra Silkeborg blev anholdt i nat og er nu sigtet i samme afpresningssag, som tre mænd allerede torsdag blev fængslet for.

Midt- og Vestjyllands Politi har i nat anholdt endnu en mand i en sag om afpresning, vold og frihedsberøvelse i Silkeborg. Tre mænd er i forvejen anholdt, og i nat kom en fjerde i politiets varetægt.

Der er tale om en 18-årig mand, og han blev i dag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Viborg, hvor han i stil med sine formodede medgerningsmænd blev varetægtsfængslet i fire uger.

Anklagemyndigheden vil ikke oplyse mere end, at dørene blev lukket af efterforskningsmæssige årsager - men det er tidligere kommet frem, at der kan være flere gerningsmænd på fri fod.

Det har af samme årsag været svært at opsnuse, hvad sagen helt konkret drejer sig om, men anklager Katrine Andreasen har tidligere sagt sådan her til TV MIDTVEST:

- Det er en sag, der har resulteret i en varetægsfængsling i fire uger, så det handler selvfølgelig ikke bare om, at nogen har kigget forkert på nogen, sagde hun, da den første gerningsmand blev varetægtsfængslet.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.