Efterlysning virkede: Smykker finder ejermænd

Der er kommet to henvendelser fra offentligheden i sagen om smykker, der mangler deres rette ejermænd.

Lokalpolitiet i Silkeborg sendte i går flere billeder ud i offentligheden, i håb om at finde de rette ejermænd til en hel del smykker, der i sidste uge blev fundet under en ransagning.

En 27-årig mand på adressen kunne ikke redegøre for, hvor han havde smykkerne fra, og derfor mener politiet, at de stammer fra et eller flere indbrud.

Nu er der kommet to henvendelser i sagen.

- Det skal vi have fulgt op på nu. To forskellige personer har ringet ind, at de har genkendt nogle af smykkerne. Så nu skal vi have dem kontaktet, forklarer Mette Therkelsen fra Lokalpolitiet i Silkeborg.

Ved at stille personerne nogle bestemte spørgsmål vil politiet sikre sig, at det er de rette ejermænd til smykkerne, der har henvendt sig.

- De er begge fra Midtjylland, forklarer Mette Therkelsen, som af hensyn til den videre efterforskning ikke vil sige, hvor de forskellige indbrud skulle være begået.

Der er stadig smykker, der tilsyneladende endnu ikke er blevet genkendt i offentligheden, så tag evt et kig på billederne herunder.

Der er blandt andet tale om flere halskæder og ravsmykker, som blev fundet i et ældre smykkeskrin, og dertil kommer en ældre cigarkasse med mønter og fingerringe.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.