EFTERLYSNING: Thomas mødte ikke op på arbejde juleaftensdag

Politiet er uden spor i sagen om 24-årige Thomas Thiel Eriksen, der har været forsvundet, siden han ikke mødte op på arbejde juleaftensdag.

Den 24-årige Thomas Thiel Eriksen fra Silkeborg bliver efterlyst af politiet, efter han ikke mødte op på sit arbejde i Fakta på Viborgvej i Silkeborg kl. 06.30 juleaftensdag. 

Han er ikke blevet set, siden han forlod arbejdet samme sted omkring kl. 21.30 lillejuleaften. Det fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even.

Han siger, at politiet har været igang med at lede efter Thomas Thiel Eriksen, blandt andet med gummibåd ved Silkeborg Langsø, men at de er uden spor i sagen.

- Vi har været nede at kigge rundt i området omkring Fakta og ved breden i Silkeborg Langsø. Vi har undersøgt alt det, vi kan undersøge, men vi har ikke nogen idé om, hvor han har været, inden han skulle møde på arbejde, og hvor han er startet fra, så vi har ikke noget at gå efter, siger Lars Even.

Vagtchefen opfordrer derfor alle til at henvende sig til politiet, hvis de ved noget om 24-årige Thomas Thiel Eriksens færden.

- Vi er meget interesseret i henvendelser fra borgere. Han har ikke nogen telefon med sig, hvilket gør det meget svært at lede efter ham, så vi har brug for befolkningens hjælp, siger Lars Even.

Thomas Thiel Eriksen bor på Frichsvej i Silkeborg, og han bliver beskrevet som:

  • 180 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Kort brunt hår og fuldskæg
  • Han var iført en sort jakke, formentlig en dynejakke og slidte sko af mærket New Balance med hvide såler
  • Han kan have været iført en mørkeblå faktatrøje og en sort skuldertaske

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på 114, hvis man har oplysninger om den unge mands færden.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.