Efter syrehærværk på have: Mange tilbyder hjælp

Et ældre ægtepar fra Balle nær Silkeborg har fået ødelagt deres have. Nu tilbyder mange dem hjælp til at genoprette den.

TV Midtvest fortalte onsdag om ægteparret Jørn Møller Jensen og Inger Skoudal Jensen, hvis have var blevet udsat for hærværk. Haven var flere steder blevet overhældt med saltsyre. Historien har efterfølgende fået stor sympati på de sociale medier, og flere har nu tilbudt deres hjælp til ægteparret, det skriver tv2.dk.

- Vores barnebarn gjorde os opmærksomme på, at der var mange, der gerne ville hjælpe os på Facebook. Det er vi glade for. Men det har vi afvist. Vi er bare os selv, og nu skal vi videre og slæbe en masse nye planter hjem, siger Inger Skoudal Jensen til TV 2.dk.

 

quoteDer er flere, der har ringet og tilbudt os planter fra deres haver. Desuden kan vi se, at der er biler, der kører langsomt forbi vores hus for at se

Inger Skoudal Jensen, Haveejer, Balle

 

Ægteparret er overraskede over den opmærksomhed, deres historie har givet.

- Der er flere, der har ringet og tilbudt os planter fra deres haver. Desuden kan vi se, at der er biler, der kører langsomt forbi vores hus for at se, siger hun.

Vil starte indsamling

Historien har høstet mange forargede kommentarer, både på TV Midtvest og TV2s facebookside. Nogle har dog skubbet forargelsen til side for i stedet at gribe til handling. 

- Nogen der vil være med til at starte en indsamling, så en gartner kan hjælpe med at genskabe deres have? Jeg har ikke noget pænt at sige til og om gerningsmænd, så holder bare min mund. Der må være hård at leve med så ondsindet sind og sørgeligt, lyder en af kommentarerne på Facebook.

Politiet har ingen spor i sagen og har derfor henlagt den, indtil eventuelle nye spor kommer frem.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.