Efter flugtbilist-drab: Politiet har afhørt passager i bilen

Politiet har afhørt én af de tre mænd, som var med i den bil, der i fredags påkørte og dræbte en 68-årig kvinde.

En 22-årig mand fra Skive er blevet afhørt og løsladt i sagen, hvor en 68-årig kvinde i fredags blev dræbt af en flugtbilist. Den 22-årige var passager i den bil, der ramte kvinden.

Ulykken skete omkring klokken 22 fredag aften, da kvinden var ved at krydse Viborgvej i Silkeborg. Her blev hun ramt af en grøn Peugeot 308, som kom kørende med meget høj fart.

- Frem mod Silkeborg kører de på intet tidspunkt under 140 kilometer i timen. Passageren fortæller os i afhøringen, at han synes, det går for stærkt inde i Silkeborg, og der begynder han at tage sin sikkerhedssele på, hvor føreren så siger til ham 'stoler du ikke på mine køreevner'. Herefter går det galt, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Der var i alt tre personer i bilen, og politiet forventer, at den anden medpassager frivilligt kommer ind til afhøring søndag aften. Føreren opholder sig dog i øjeblikket i København, men politiet er i kontakt med hans advokat.

- Han kan ikke løbe fra det. Han kommer til at betale for det på et eller andet tidspunkt, siger Jens Claumarch.

Midt- og Vestjyllands Politi fortæller til TV MIDTVEST, at de tre gerningsmænd er henholdsvis 17, 22 og 22 år gamle. De kommer alle fra Skive-egnen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.