Dyne-Larsens mindegave: 470.100 kroner til Kræftens Bekæmpelse

Familien til Lars Larsen har ønsket, at folk donerer penge til Kræftens Bekæmpelse i stedet for at give blomster. Det har rigtig mange taget til sig.

Opdateret 19:25:

Det indsamlede beløb er opdateret fra 400.275 kr. til 470.100 kr.

  Det strømmer ind med penge til Kræftens Bekæmpelse. Det sker efter, at der onsdag blev lavet en indsamling i Lars Larsens navn. Den nærmeste familie meldte igår ud, at de gerne så, at folk, der ønskede at give en blomst ved Lars Larsens bisættelse, i stedet valgte at donere penge til Kræftens Bekæmpelse.

  Den opfordring har folk i den grad taget til sig. Her under et døgn efter oprettelsen, er der allerede samlet 400.275  kroner ind.

  Det er både privatpersoner og virksomheder, der har valgt at finde tegnebogen frem til fordel for kræften.

  Indsamlingen, der skal støtte forskning, forebyggelse og patientstøtte, samler også fine hilsner ind fra de mange givere, og her er det tydeligt, at det både er folk, der kendte Lars Larsen privat samt folk, der blot kendte hans offentlige person.

  Her nedenfor kan man se et udpluk af de mange hilsner, der er kommet ind til Lars Larsen.

  Aage Nielsen:
  Vores rejse sammen startede for 39 år siden i Ringkøbing – tak fordi du hentede mig 😊 Jeg har nydt hver en time, vi har tilbragt sammen – Tak for alt du har lært mig, og tilliden du har givet mig så det var muligt at virkelig gøre din drøm. Er stolt af netop du var min chef – min ven – min fødselsdagsmakker - min rejsekammerat – min golfmakker, samt alle de oplevelser du har givet mig og min familie. Savnet er stort – I hjertet gemt - Du vil aldrig blive glemt. Vores varmeste tanker går til hele familien. Loui, Mia, Esben, Gitte og Aage

  IngeLise Øllgaard Christensen:
  En sidste hilsen til en stor Købmand som gjorde et stort indtryk på hele samfundet.Kondolence til familien som har mistet en Mand,Far,Svigerfar,Farfar,Morfar alt for tidligt.Hvil i fred Lars Larsen.

  Vibeke Strate:
  R. I. P. Lars Larsen, der med stort slid skabte en kæmpe virksomhed, betalte skat i Danmark med glæde, og også skaffede arbejdspladser såvel som uddannelsespladser til danskerne.

  Jan Bølcho:
  Kære Købmand, Tak for det du lærte mig i mine unge år under dine vinger, og den uddannelse du gav mig både professionelt samt personligt. Du var en inspiration uden lige. Du krævede meget af os, men du gav endnu mere tilbage. Tak for de samtaler vi havde, som jeg stadig husker og de råd du gav en ung naiv knægt. Mine tanker går til dine efterladte. Æret være dit minde

  Carsten Nielsen:
  Kære Købmand. Tak for mere end 25 års bekendskab og for din fantastiske personlighed og væremåde. Jeg har nydt alle årene og har lært utroligt meget af - og via - dig. Du er min inspirator. Mine tanker går til din familie. Æret være dit minde.

  Du finder Kræftens Bekæmpelses indsamlingsside ved at trykke her. 


  Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.