Dyne-Larsen investerer i arena

Lars Larsen køber navnet til ombygget arena i Silkeborg - og vil også støtte nyt fodboldstadion.

Manden bag Jysk-koncernen i Silkeborg, Lars Larsen, er klar med et større økonomisk tilskud, der skal sikre bedre hjemmebaneforhold for håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg.

Projektet går ud på at ud- og ombygge Silkeborg Hallen, så der bliver plads til 2800 tilskuere ved sportsarrangementer og 3700 ved koncerter - og hvis Silkeborg Kommune godkender planerne, vil Jysk og Lars Larsen betale for, at arenaen de første fire år får navnet Jysk Arena.

- Jeg savner, at der sker noget mere i Silkeborg, så hvis jeg kan være med til at skabe fundamentet for en arena i Silkeborg, vil det glæde mig meget, siger Lars Larsen i en pressemeddelse fra Bjerringbro-Silkeborg.

Vil også støtte nyt fodbold-stadion

Dyne-kongens investeringer stopper dog ikke ved en indendørs arena. Lars Larsen er også klar til at støtte et nyt fodboldstadion i Søhøjlandet.

- Jeg kunne godt se en løsning, hvor det nuværende stadion-areal bliver omdannet til et bolig- og erhvervsområde. Ved hjælp af udlejning kan det muligvis være med til at finansiere et helt nyt stadion et andet sted. Den tanke er jeg tilhænger af, siger Lars Larsen til www.mja.dk

Lars Larsen har allerede haft et møde med direktøren i Silkeborg IF, Kent Madsen om planerne.

Lars Larsen svarer her på, hvor mange penge han mon vil bruge på sportsarenaen i Silkeborg, og hvorfor han også har planer med byens fodboldstadion.

02:14 Luk video