Dronningebesøg i Silkeborg: Se programmet her

I de kommende dage besøger Dronning Margrethe Silkeborg. TV MIDTVEST dækker begivenheden med en ekstraudsendelse mandag.

Lige om lidt triller Dronning Margrethes karet ind i Silkeborg. Mandag og tirsdag er der royalt besøg i kommunen.

Her på TV MIDTVEST sender vi mandag en halv time fra 12.30-13.00 fra blandt andet modtagelsen og karettur gennem byen. Alt sammen noget, I kan se på vores kanal, TV MIDTVEST.

I nyhederne kl. 19.30 sender vi en fyldig reportage, hvor vi følger Dronningen i Silkeborg med modtagelse på Rådhuset, besøg på Museum Jorn og frokost på Gl. Skovridergård. Derefter gælder det DESIGNA i Kjellerup og herregården, Neder Kjærsholm Hovedgaard, i Thorning, hvor Dronningen skal se vinproduktionen. Vi er med overalt.

Tirsdag skal majestæten besøge et par steder, inden hun tager afsked med silkeborgenserne lidt før middag.

Gardehusarregimentet er ankommet

Søndag er Gardehusarregimentets hesteskadron ankommet til Silkeborg. I løbet af eftermiddagen er eskadronens 52 heste blevet vist frem - 48 af dem skal være i eskorte af Dronningen mandag. Én af dem, der skal på hesteryg, er lokale Nanna Vinther Andersen, der er værnepligtig hos regimentet.

- Jeg glæder mig nok mest til at se, om der er nogen bekendte, jeg kender på ruten, og selvfølgelig se Dronningen. Det er så vildt. Det er noget, man skal gøre sig fortjent til. Man kan ikke købe sig til det. Det er det her, vi har øvet, trænet og kæmpet for. Det er så dejligt endelig at være her, siger hun.

Nanna Vinther Andersen og den hest, hun mandag skal ride på.
Nanna Vinther Andersen og den hest, hun mandag skal ride på.
Foto: TV2 Østjylland

Se hele programmet for Dronningens besøg i Silkeborg Kommune her.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Royalt.