BSV’er melder afbud til landsholdet

Højrebacken Mads Christiansen har meldt afbud til herrelandsholdets kommende samling og kampe mod Østrig. En ankelskade driller BSV’eren.

Mads Christiansen har i længere tid døjet med en ankelskade, og den er grunden til, at højrebacken mandag har meddelt landstræner Gudmundur Gudmundsson, at han ikke deltager i den kommende samling og i de to VM-playoffkampe mod Østrig.   

- Jeg har fået anklen skannet, og billederne viste, at der var nogle ting, der ikke var helet, som de skulle. Derfor lød anbefalingen, at jeg skulle have en blokade hurtigst muligt, og det kræver efterfølgende, at anklen får noget hvile, siger Mads Christiansen om baggrunden for afbuddet i en pressemeddelelse.   

Profilen fra den nykårede danske mesterklub, Bjerringbro-Silkeborg, regner dog ikke med, at skaden kommer til at gribe ind i forhold til samlingen i juli.   

- Denne løsning skulle eliminere gener fremadrettet, og jeg er derfor klar til at deltage, når landsholdet møder ind i juli forud for den næste opgave, siger Mads Christiansen.   

Gudmundur Gudmundsson har valgt ikke at udtage en erstatning til kampene 12. og 15. juni.

- Jeg udtager ikke andre spillere på højre back, så vi vil i stedet lave alternative opstillinger med den trup, der i forvejen er udtaget, siger landstræneren.

Landsholdstruppen mødes tirsdag i Faaborg.    

/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.