BSV vinder en kneben sejr over TTH

Bjerringbro-Silkeborg var helt væk i første halvleg, men kom tilbage og vandt knebent over TTH Holstebro.

BSV jubel

Bjerringbro-Silkeborg var egentlig kørt bagud af dansen i første halvleg, men et imponerede comeback sikrede en 34-33-sejr hjemme over TTH Holstebro.

Hjemmeholdet var langt fra imponernde i de første 30 minutter, hvor BSV lukkede hele 20 mål ind og derfor måtte gå til pause bagud 13-20.

BSV kom bagud 0-3 fra kampens indledning, og så var linjen lagt for en halvleg, hvor BSV ikke på noget tidspunkt var foran i opgøret.

Efter et kvarter kunne Magnus Bramming bringe TTH foran 12-7, og herfra gik det slag i slag frem mod pausen.

BSV fik bedre kontakt i anden halvlegs indledning, og med tre scoringer i træk reducerede hjemmeholdet til 16-20.

Johan Hansen reducerede til 19-22 efter 36 minutter, og opgøret var åbent igen.

Med et kvarter igen havde BSV fået kontakt ved 26-26.

Det blev også 30-30 og 33-33 i den tætte afslutning, inden Allan Damgaard kunne score sejrsmålet for hjemmeholdet.

De to point betød, at BSV nåede op på 14 point i 888 Ligaen, men for en kamp mere end Aalborg Håndbold, der topper ligaen med samme pointantal.

TTH forblev på 11 point for 10 kampe efter nederlaget.