BSV uddeler øretæve til uskarpe sønderjyder

BSV førte med syv mål ved pausen i Sønderborg, og så var det en formsag at køre sejren hjem.

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) melder sig igen ind i toppen af slutspilsgruppe A.

Onsdag aften vandt BSV sikkert med 32-24 over Sønderjyske på udebane. Dermed hopper BSV forbi Skjern i gruppen og er oppe på fire point efter tre kampe.

Det er to point færre end Team Tvis Holstebro, men henholdsvis et og to point flere end Skjern og Sønderjyske. Alle fire hold i gruppen har spillet tre ud af seks kampe. Gruppens to bedste går videre til DM-semifinalerne.

Sønderjyske kunne i egen hule ikke leve op til den imponerende præstation, som holdet leverede i sidste uge, hvor holdet overraskende vandt 30-24 i Skjern.

Fra start fik BSV ødelagt sønderjydernes angrebsspil, og hjemmeholdet blev holdt nede på beskedne fem mål i de første 20 minutter. Selv lavede gæsterne ni mål i samme periode.

I målet var Sønderjyskes Anders Petersen velspillende, men han kunne ikke veje op for resten af holdet, og derfor var gæsterne foran 15-8 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte gæsterne med at tromle hen over Sønderjyske, og spændingen kom aldrig tilbage i kampen.

BSV kan også glæde sig over, at landsholdsspilleren Nikolaj Øris Nielsen spillede en solid kamp, hvor han bidrog med fem mål. Øris har været ramt af en skade i store dele af foråret, men han lignede en mand på vej tilbage i topform frem mod sæsonafslutningen.

Tårnhøje Nikolaj Markussen var endnu farligere, han scorede syv gange i kampen. Det kunne kun hjemmeholdets Jonas Samuelsson gøre bedre. Han scorede ti gange.