BSV trak spansk EHF-modstander

Der venter to opgør mod spanske Fraikin BM Granollers, når Bjerringbro-Silkeborg i kvartfinalen skal spille om en plads ved Final4 i Nantes.

Når Bjerringbro-Silkeborg senere på måneden træder ind i kvartfinalerne i dette års udgave af EHF Cuppen bliver det imod spanske Fraikin BM Granollers. Første kamp bliver spillet i Spanien, mens den sidste af de to kvartfinalekampe spilles i Silkeborg. Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen ser frem mod de to opgør. 

”Vi kender ikke så meget til holdet, men vi ved, at det bliver en svær opgave. Vi har stor respekt for deres præstation indtil videre i EHF Cuppen. De har slået Magdeburg med fem mål hjemme, og de slog Aalborg med seks mål ude, så det er et rigtig godt hold, som vi møder, siger Peter Bredsdorff-Larsen til klubbens hjemmeside.

Fraikin BM Granollers, der i øjeblikket indtager fjerdepladsen i den spanske liga, er sidste forhindring, inden BSV kan stå i Final4, men ifølge Peter Bredsdorff-Larsen venter der to svære kampe. 

- Det bliver et klassisk 50/50-opgør, som det er, når man er så langt inde i en europæisk turnering. Vi har en fantastisk mulighed for at lave et stort resultat ved at slå Granollers og spille os i Final4, og det vil vi arbejde benhårdt efter”, lyder det fra Bjerringbro-Silkeborg-træneren.

Første kvartfinalekamp bliver spillet i Granollers i weekenden d. 23./24. april, mens den afgørende returkamp afvikles i weekenden d. 30. april/1. maj i JYSK Arena. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.