BSV-træner stopper på landsholdet

Den nuværende assistent på det danske herrelandshold i håndbold, Peter Bredsdorff-Larsen, forlænger ikke sin kontrakt, der udløber 30.juni. Det meddeler Dansk Håndbold Forbund.

Danmark skal have ny assistenttræner til herrelandsholdet i håndbold til sommer.

Peter Bredsdorff-Larsen vil hellige sig hvervet som cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg, som han har styret sidenløbende med med sin plads på landsholdsbænken.

- Som cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg kan jeg se frem til mange spændende opgaver i næste sæson med deltagelse i flere turneringer. Så jeg synes, timingen i forhold til at sige farvel til assistentjobbet på landsholdet er god, uddyber han.

Peter Bredsdorff-Larsen var også assistentlandstræner fra 2005 til 2012 under Ulrik Wilbek.

- Det har altid været en fornøjelse for mig at være med omkring herrelandsholdet, og jeg har også i denne omgang været glad for samarbejdet og for at bidrage til, at Gudmundur Gudmundsson er kommet godt i gang som dansk landstræner, siger Peter Bredsdorff-Larsen i pressemeddelelsen.

DHF fortæller, at der ikke er udpeget en afløser for Peter Bredsdorff-Larsen på nuværende tidspunkt, men at den nuværende målmandstræner, Tomas Svensson, vil agere assistent i det daglige arbejde.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.