BSV-træner ser frem til pause før DM-slutspil

Efter exitten fra Champions League retter BSV målet mod DM-slutspillet, hvor første mål er at nå semifinalen.

En lang sæson i Champions League sluttede søndag for Bjerringbro-Silkeborg (BSV), da de danske håndboldmestre røg ud i ottendedelsfinalerne. Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen ser efter det samlede nederlag på 11 mål til ungarske Pick Szeged nu frem til en lille pause, før BSV tager hul på slutspillet i 888 Ligaen.

 - Vi skal blive helt friske i krop og sjæl. Holdet har brug for et break, og så kommer vi stærkt tilbage, når slutspillet for vores vedkommende begynder 10. april. Vi skal i første omgang koncentrere os om at spille os i semifinalen. Det er minimumsmålet for os, og så tager vi den derfra, siger Peter Bredsdorff-Larsen. 

BSV, der blev nummer to i grundspillet, indleder slutspillet med en udekamp mod Ribe-Esbjerg. De øvrige hold i gruppen er TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold, og de to bedste hold avancerer til semifinalerne.

Træneren ser med tilfredshed tilbage på Champions League-sæsonen, hvor BSV med en god afslutning spillede sig videre fra gruppespillet.

- Det har været en fantastisk sæson med 16 fantastiske kampe mod otte af håndboldens bedste hold, siger han.  Sejren på udebane i Kiel vil altid stå som en helt ekstraordinær præstation. Den vil stå og blinke som BSV's måske bedste Champions League-kamp, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

/ritzau/