BSV-topscorer før semifinale: Aalborg har hævet niveauet

Bjerringbro-Silkeborg skal i DM-semifinalen møde Aalborg, der var det bedste hold i slutspillets gruppespil.

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) rundede søndag slutspillets gruppespil af med en remis på 32-32 ude mod GOG. Det betyder, at BSV i DM-semifinalen skal møde Aalborg Håndbold.

BSV sluttede på tredjepladsen i grundspillet med otte point ned til netop Aalborg, men det nordjyske hold har formået at ramme en bedre form i slutspillet, hvor holdet vandt sin gruppe efter fem sejre på stribe.
    
Derfor har BSV-topscorer Nikolaj Øris stor respekt for modstanderen.
    
- Jeg synes, at Aalborg har løftet sig mod slutningen af sæsonen og ind i slutspillet.
    
- De havde et hårdt efterår med Champions League, men de har hævet deres niveau, og det er det hold, der har spillet bedst i den anden pulje, så vi har stor respekt for Aalborg, siger Nikolaj Øris.

Han mener dog også, at BSV står godt forud for de kommende semifinaler.

- Jeg synes, at det ser rigtig fornuftigt ud. Det har været en lang sæson, og folk har lidt hist og pist, men vi har fordelt ressourcerne godt, og mange byder ind.
    
- Vi står skarpt til semifinalen, både når vi ser på bredden og fysikken, vurderer Øris.
    
BSV har hjemmebane i den første semifinale på torsdag, mens den anden kamp spilles i Aalborg søndag. I en eventuelt tredje og afgørende kamp har BSV fordel af hjemmebane.
    
I den anden semifinale tørner Skjern og GOG sammen. De sluttede som henholdsvis nummer et og to i grundspillet, og derfor har Skjern hjemmebane i en eventuelt tredje semifinale.

Interview fra da Bjerringbro-Silkeborg kom videre til ottendedelsfinalerne i Europas fineste klubturnering, Champions League