BSV tabte på hjemmebane

Bjerringbro-Silkeborg tabte torsdag aften med fire mål til Aalborg Håndbold.

Bjerringbro-Silkeborg tabte torsdag aften 31-27 på hjemmebane i en fyldt Jysk Arena i Silkeborg.

Aalborgenserne tog initiativet fra start, men hjemmeholdet holdt Aalborg i snor i en velspillet første halvleg.

I begyndelsen af anden omgang rykkede Aalborg dog fra, og med 14 minutter igen bragte Jacob Bagersted sit hold foran med fem mål - 25-20. Da lignede det en afgørelse.

BSV-træner Per Carlén forsøgte undervejs at ændre slagets gang, blandt andet ved at gå over til to mandsopdækninger, men den svenske landsholdslegende kunne ikke genfinde konceptet fra den omvendte kamp i Aalborg, som BSV vandt.

Med sejren kommer Aalborg op på fem point, et efter førende KIF Kolding København. BSV har ligesom Sønderjyske fire point. Alle hold mangler to kampe.