BSV står uden målmænd til næste sæson

Både Søren Rasmussen og Sebastian Frandsen forlader Bjerringbro-Silkeborg ved denne sæsons udløb. Klubben skal derfor på jagt efter to nye målmænd.

Bjerringbro-Silkeborg skal på målmandsjagt til den kommende sæson.

Tirsdag meldte Søren Rasmussen ud, at han stopper i klubben efter sæsonen. Her skifter han til en endnu unavngiven klub.

Men som om at det ikke var nok, så er klubbens anden målmand Sebastian Frandsen blevet enig med klubben om at ophæve samarbejdet ved sæsonens afslutning. Det skriver Bjerringbro-Silkeborg på sin hjemmeside. Her forklarer Sebastian Frandsen begrundelsen.

- Jeg har valgt at starte forfra igen og finde et nyt sted med nogle nye udfordringer. Jeg skal et sted hen, hvor jeg sætter lidt mere fokus på mig selv og på min egen udvikling. Den satte jeg måske ikke helt i højsædet, da jeg valgte Bjerringbro-Silkeborg, siger målmanden. 

23-årige Sebastian Frandsen har døjet med skader, siden han kom til klubben. Han er lige nu ude med en knæskade, men han forventer at være tilbage på håndboldbanen til de afgørende kampe sidst på sæsonen. 

Bjerringbro-Silkeborg forventer snarest at kunne offentliggøre den første af klubbens to nye målmand til den kommende sæson, skriver klubben på sin hjemmeside. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.