BSV-spiller: Lægger sag an mod klubben

Theis Baagø fra BSV sidder over med sin anden korsbåndsskade. Nu lægger han sag an mod klubben, som han holder ansvarlig for skade nummer to.

22-årige Theis Baagø fra Bjerringbro-Silkeborg beskylder træner Peter Bredsdorff-Larsen og fysioterapeut Morten Kronborg for at være skyld i hans anden korsbåndsskade. Det skriver TV2.dk.

Mens han stadig var under genoptræning for sin første korsbåndsskade, blev Theiss Baagø  af fysioterapeut Morten Kronborg sat til at lave nogle bestemte finteøvelser, som resulterede i at korsbåndet sprang igen.

- Der, hvor problemet ligger, er, at jeg har sagt fra mange gange i løbet af den her håndboldtræning, hvor det sker. Jeg føler mig presset til at være med i de her håndboldrelaterede øvelser, hvor jeg ikke føler, jeg får den respekt, jeg skal have som spiller, og at jeg bare bliver trumfet, siger Theis Baagø til TV2.

Theis Baagøes rådgiver og mor Ellen Andersen lægger nu sag an mod Bjerringbro-Silkeborg på vegne af sin søn.Se sagen foldet ud i Lørdagssporten på TV 2 klokken 19.45 lige efter TV MIDTVEST.

Foto: Bjerringbro-Silkeborg.dk


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.