BSV spiller Champions League brag i Boxen

Når Paris SG med Mikkel Hansen på holdet kommer til Danmark for at møde Bjerringbro-Silkeborg i Champions League, bliver det på den flottest mulige scene i Boxen i Herning.

Der er lagt op til sæsonens største håndboldkamp på dansk jord, når Bjerringbro-Silkeborg tager imod Paris SG i Champions League søndag den 23. oktober. Nogle af verdens største håndboldstjerner med danske Mikkel Hansen i front kommer til Danmark for at møde de danske mestre i den fineste europæiske håndboldturnering, og det kommer til at foregå på den største scene. Bjerringbro-Silkeborg flytter nemlig Champions League-braget til Jyske Bank Boxen i Herning.

- Vi ønsker at give vores fans, vores sponsorer og alle, der holder af håndbold, en ekstraordinær mulighed for at komme helt tæt på nogle af de allerstørste stjerner, og derfor har vi valgt at flytte kampen til Jyske Bank Boxen. Vi har oplevet stor forhåndsinteresse for kampen, og derfor er vi meget glade for samarbejdet med MCH, der har gjort det muligt at lave det største håndboldevent på dansk jord i den kommende sæson, fortæller administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schou.

Verdensstjerner gæster Herning

Paris SG kommer til Jyske Bank Boxen med de to danske OL-guldvindere Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard. Derudover kan franskmændene præsentere en perlerække af store stjerner med blandt andre OL-sølvvinderne Nikola Karabatic, Daniel Narcisse og Thierry Omeyer. Det bliver en yderst hård opgave for de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg, men de glæder sig til at skulle op mod nogle af verdens bedste håndboldspillere.

- Det er cremen af international håndbold krydret med to store danske profiler, der kommer til Danmark for at møde os. Det er spillets allerypperste, som har vundet de største titler op til flere gange. Det bliver ganske enkelt ikke større, mener Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen.

Billetsalget til håndboldbraget skydes i gang onsdag den 24. august kl. 14.00. 

Det er ikke første gang, at Bjerringbro-Silkeborg spiller Champions League i Jyske Bank Boxen. Da den midtjyske håndboldklub for fem år siden debuterede i Champions League, foregik det også i Jyske Bank Boxen.

Se videoen da BSV fejrede titlen som Danmarksmester.

Den tætte DM-finale var hurtigt glemt, efter spillerne fra BSV fik pokalen og kunne tage den med hjem til Silkeborg for første gang