BSV-profil forholder sig kritisk trods nøglesejr

Playmaker Sebastian Skube glæder sig over CL-sejr, men mener, at der er meget at forbedre i de næste opgør.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kan danse sejrsdans efter en dramatisk og vigtig åbningssejr over Kadetten Schaffhausen i herrehåndboldens Champions League.
    
Det gør playmaker Sebastian Skube selvfølgelig også, men midt i glæden over, at det lykkedes at hive 25-24-sejren med hjem fra Schweiz, maner sloveneren også til besindighed.
    
For det var ved at gå galt blandt andet på grund af de mange udvisninger undervejs.
    
Som sådan skal spillet blive bedre, hvis BSV skal kunne være med, når modstanderne begynder at hedde Flensburg-Handewitt, Kiel og Paris.
    
- Vi skal være kritiske og kigge grundigt på kampen. Der er mange ting, som vi kan forbedre. Vi er stadig uerfarne i Champions League, og vi fik for mange dumme to minutters udvisninger, siger Sebastian Skube i en pressemeddelelse.
    
De forsvarende danske mestre var blandt andet to mand i undertal mod kampens slutning, hvor sejren kunne være gledet dem af hænde.
    
Men det skete ikke, så der er også plads til jubel.
    
- Vi er meget, meget glade. Det er meget svært at vinde på udebane i Champions League. Det er virkelig stærkt, at vi gik herned og vandt kampen. Det er to meget vigtige point.
    
- Det var en forrygende præstation. Vi var kun 8-9 spillere (på grund af skader, red.), mens de havde 13 spillere. Vi spillede med masser af power og fysik gennem hele kampen, og det var kun deres playmaker, der fik lov til at lave mål, siger Sebastian Skube.
    
De danske gæster fightede hele vejen efter en dårlig start på kampen, og i anden halvleg trak de fra - før det blev tæt igen til sidst.
    
Næste udfordring for midtjyderne i Champions League er Flensburg-Handewitt.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.