BSV-profil før CL-brag: Min brors hold er favorit

Ifølge Sebastian Skube fra Bjerringbro-Silkeborg er Pick Szeged og Sebastians bror favorit før CL-møde.

Der står både familieære og et vigtigt udgangspunkt på spil søndag for Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og Sebastian Skube.
    
Her tager Sebastian Skube og resten af de danske håndboldmestre imod ungarske Pick Szeged i det første opgør i ottendedelsfinalen i Champions League.
    
29-årige Sebastian Skube kan se frem til at møde sin to år yngre bror, Stas Skube, der spiller for det ungarske hold, og ifølge BSV-spilleren står Pick Szeged med de bedste kort på hånden før de to håndboldbrag.
    
- Jeg synes, at Szeged er favorit over to kampe. Vi har store problemer med skader med Allan Damgaard, Sebastian Frandsen og Johan Hansen ude.
    
- Szeged har 16 spillere, der kan spille på topniveau, og det har vi ikke, men hvis vi spiller godt og vinder hjemmekampen, så skal vi kun overleve i 60 minutter i Szeged, siger Sebastian Skube i en pressemeddelelse.
    
De to slovenske brødre har ofte mødt hinanden i håndboldkampe i Slovenien, men det er første gang, de mødes i Champions League.
    
Stas Skube ser opgørene som mere åbne, og han deler ikke sin brors analyse af favoritværdigheden.
    
- Jeg mener, at chancerne er 50/50.
    
- Vi gjorde det godt ved at ende som treer i vores gruppe, men nu er alt muligt. Alle i klubben kender BSV rigtig godt.
    
- Vores træner kender alle deres spillere, og han har set mange af deres kampe. Jeg har også set mange af BSV's kampe både i den danske liga og i Champions League.
    
- Jeg ved, at de har et rigtig stærkt hold, siger Stas Skube.
    
Hjemme i Slovenien er resten af familien også i et dilemma før de to opgør.
    
- Vores familie sagde med det samme, at de kommer både til kampen i Danmark og i Ungarn. Det er selvfølgelig specielt for dem. De har sagt, at de hepper på BSV i Danmark og på Pick Szeged i Ungarn.
    
- Det er ikke altid så sjovt at møde sin bror. Vores familie må acceptere, at der er en af os, der taber. Den ene bliver glad, og den anden bliver trist, siger Sebastian Skube.
    
Det første opgør spilles søndag klokken 16.50 i Silkeborg. Der er returmøde i Ungarn 2. april.
    
/ritzau/
  

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.