BSV-overskud for 10. år i træk

Trods et fald i omsætningen er der stadig styr på økonomien i Bjerringbro-Silkeborg.

Bjerringbro-Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 149.000 kroner. Og det er lige før, at det ikke kan præsenteres som en nyhed - det er i hvert fald 10. gang ud af 10 mulige, den midtjyske håndboldklub har sorte tal på bundlinjen.

- Det er meget tilfredsstillende for bestyrelsen, at selskabet igen i år drives med overskud. Vi er stolte over, at det for 10. år i træk kan lade sig gøre at drive en håndboldvirksomhed, der spiller med i toppen af dansk håndbold, med overskud, siger klubbens bestyrelsesformand Kjeld Morsbøl i en pressemeddelelse.

Overskuddet kom i hus trods et fald i omsætningen på to millioner kroner - et faktum som formanden betegner som godt købmandsskab af administrationen.

Klubben har en målsætning om i denne sæson at nå i mindst en finale af to mulige - ligaen og den europæiske EHF Cup. Men mindst lige så vigtigt er det, at der stadig er styr på økonomien.

- Vi vil gerne i en finale, og vi vil også gerne vinde en titel, men det sker ikke for lånte penge. Vi skal kontinuerligt være med i toppen af dansk håndbold samtidig med, at vi har styr på økonomien, siger formanden.

Torsdag præsenterede BSVs ligakonkurrenter fra Skjern Håndbold også et overskud. Det var på 38.000 kroner og var klubbens ottende positive resultat på ni år.