BSV henter norsk forstærkning

24-årige Joakim Hykkerud skifter med øjeblikkelig virkning til Bjerringbro-Silkeborg.

Han blev årets bedste stregspiller i den norske liga i sidste sæson, og nu skal han forsøge at gøre kunsten efter i den danske. 24-årige Joakim Hykkerud er hentet til håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg med øjeblikkelig virkning fra Drammen HK.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Joakim, og jeg er sikker på, at vi har fået en spiller, der passer perfekt til den måde, vi gerne vil spille håndbold i Bjerringbro-Silkeborg, vurderer cheftræner Carsten Albrektsen.

Særligt lægger træneren vægt på, at Joakim Hykkerud er en fysisk stærk spiller, som er god til at stå fast i både forsvar og angreb og især er god til at sætte nogle gode screeninger i angrebet. På trods af sin højde, så er han også rap på fødderne, mener Carsten Albrektsen.

Den knap to meter høje nordmand skal i første omgang spille i klubben indtil 30. juni 2011, og han glæder sig til at prøve kræfter med den stærkere danske liga.

- Den danske liga er langt stærkere end den, jeg har spillet i de seneste år, så jeg glæder mig til at træne med dygtige spillere og generelt konkurrere på højere niveau, siger han i en pressemeddelelse.

Joakim Hykkerud har endvidere spillet seks A-landskampe og 60 U-landskampe.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.