BSV henter norsk fløj: - Champions League bliver rigtig fedt

Norske August Pedersen er i de kommende sæsoner en del af truppen hos Bjerringbro-Silkeborg.

Bjerringbro-Silkeborg har lavet en toårig aftale med norske August Pedersen. Han huserer på venstre fløj, og kommer fra den norske klub ØIF Arendal.

- August er en ung og spændende norsk fløj, der er på vej frem. Jeg blev gjort opmærksom på ham for et par år siden og har fulgt ham lidt på afstand. Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at få ham til Danmark, siger Bjerringbro-Silkeborg-træner, Peter Bredsdorff-Larsen, om den 24-årige fløjspiller i en pressemeddelelse. 

Nordmanden fuldender midtjydernes trup til den kommende sæson, så de er oppe på 14 spillere samt tre unge talenter fra egne rækker.

Glæder sig til Champions League

Den 24-årige fløjspiller har tidligere prøvet kræfter med europæisk håndbold i forbindelse med EHF Cuppen, men i denne sæson kan han altså se frem til at spille Champions League med BSV.

- Vi skal spille mange kampe, så forhåbentlig får jeg gode muligheder for at vise mig frem. Champions League bliver rigtig fedt. Mit mål er, at vi skal vinde så mange kampe som muligt i alle turneringer, og så skal jeg ellers bare nyde det, få erfaringer og spilletid og hjælpe Stefan Hundstrup og holdet så godt som muligt, siger nordmanden i en pressemeddelelse.

August Pedersen har endnu ikke fået sin spilletilladelse med fra Norge, men Peter Bredsdorff-Larsen håber på, det er på plads inden for en-to uger.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.