BSV forlænger med erfaren træner

Peter Bredsdorff-Larsen forlænger sit ophold hos DM-bronzevinderne BSV frem til 2021.

Siden år 2014 har Peter Bredsdorff-Larsen siddet i trænerstolen i Bjerringbro-Silkeborg. Her har han tre år i træk vundet DM-medaljer, den ene af guld, og tre gange i træk er det lykkedes at kvalificere holdet til et europæisk gruppespil. Derfor er der stor glæde i klubben over, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med træneren med endnu tre sæsoner frem til 2021.

- Med Peter i spidsen får vi skabt kontinuitet, hvilket er vigtigt for at fastholde vores position helt fremme i dansk håndbold. Vi oplever stor ærgerrighed fra Peter, hvilket er en væsentlig og afgørende værdi for os. Med Peter og Sebastian Skubes forlængelse har vi en god stamme på plads i de kommende år, siger Jesper Schou, administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg.

Der har ikke været meget tvivl hos cheftræneren om forlængelsen.

- Det har været både spændende og sjovt at komme til Bjerringbro-Silkeborg. Vi har etableret en dagligdag, en kultur, en organisation og et koncept, som kan levere gode resultater. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte. Jeg har det som blommen i et æg, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse. 

Markant stamme på holdet

Spillere som Sebastian Skube, Nikolaj Markussen, Johan Hansen og flere andre har allerede ligesom cheftræneren bundet sig til mange år frem i Bjerringbro-Silkeborg, og derfor glæder Bredsdorff-Larsen sig over at kunne bevare kontinuiteten.

- Vi har opbygget et stabilt fundament, og det skal vi også høste frugterne af i de kommende sæsoner. Jeg er glad for, at det er lykkedes at fastholde en markant stamme på holdet, som jeg er sikker på kan bidrage til, at vi kan fastholde vores høje niveau, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner.

Peter Bredsdorff-Larsen og Bjerringbro-Silkeborg skal lørdag eftermiddag i aktion i 888Ligaen, hvor de på udebane møder KIF Kolding København.

Se TV MIDTVEST Indblik om Peter Bredsdorff-Larsen her: 

Præsterer man bedre efter en stor skideballe. Nej, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner.
Foto: Jesper Hejlskov Thomsen, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.