BSV åbner ny sæson med Super Cup-titel

Danmarksmestrene Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig sæsonens første titel.

BSV-sejr
BSV-sejr

Tirsdag aften vandt BSV håndboldherrernes Super Cup med en sejr på 29-27 over pokalvinderen HC Midtjylland.

- Nu fik vi åbnet vores pokalskab i sommer med vores DM-titel, og det er dejligt, at vi allerede kan fylde i det igen. Det var en rigtig god start på sæsonen, siger BSV-bagspilleren Nikolaj Markussen, der blev kåret til kampens spiller.

Sejren blev reelt sikret med lidt over et minut tilbage af kampen, da højrefløjen Johan Hansen bragte BSV foran med tre mål. HC Midtjylland havde muligheden for at reducere føringen til et enkelt mål med 20 sekunder tilbage. Men i to omgange reddede Sebastian Frandsen i BSV-målet sit hold.

Jævnbyrdig første halvleg

Første halvleg var jævnbyrdig næsten hele vejen igennem, indtil det kort før pausen lykkedes for BSV at få slået et lille hul. Et mål i sidste sekund samt en BSV-udvisning sikrede dog HC Midtjylland-spillerne, at de blot kunne gå til pausen to mål bagud efter stillingen 13-15.

I målet gjorde Tim Winkler periodevist sit for, at HC Midtjylland ikke blev hægtet af kampen. Men oppe i den anden ende havde Winklers holdkammerater ikke helt samme skarphed.

Derfor voksede BSV-føringen til fem mål, og midtjyderne blev tvunget til at spille med større risiko i sit spil. Satsningen virkede delvist, men til sidst kunne BSV fejre en sejr på to mål og sæsonens første triumf.

0:53
Bjerringbro-Silkeborg besejrede pokalvinderne fra HC Midtjylland i årets Super Cup