Bjerringbro-Silkeborg taber til Aalborg

Bjerringbro-Silkeborg var foran med tre mål ved pausen, men for få mål i anden halvleg blev afgørende.

BSVs Nikolaj Markussen endte med at score otte i kampen.

Forud for onsdagens kamp havde Bjerringbro-Silkeborg (BSV) ikke vundet over Aalborg Håndbold på udebane siden maj 2015, og den statistik blev udbygget, da Aalborg tog en snæver sejr på 24-23.

Resultatet betyder, at Aalborg nu indtager fjerdepladsen i ligaen, og holdet har to point op til netop BSV på tredjepladsen.

De danske mestre fra Nordjylland havde tanket masser af selvtillid efter søndagens sejr på 29-26 over ungarske Veszprem i Champions League, og på trods af at være bagud med tre mål ved pausen mod BSV, så kom Aalborg igen.

Begge hold var tændte fra kampens start, men især to spillere stod for målene. Da der var spillet 12 minutter, havde både Nikolaj Markussen fra BSV og Aalborgs Andreas Holst Jensen scoret fem mål hver.

Markussen endte med at score otte i kampen.

Mod slutningen af første halvleg fik Aalborg svært ved at score, da der blev lavet for mange fejl i angrebet, og efter en måltørke på syv minutter måtte nordjyderne gå til pause bagud 10-13.

I anden halvleg fik Aalborg dog hurtigt styr på tingene igen. Efter fem minutter var der udlignet til 13-13, og kampen var igen helt åben.

Halvlegen forblev meget lige, hvor begge hold spillede god håndbold, men hvor ingen af dem rigtig lykkedes med at få slået et hul.

BSV havde svært ved at få bolden i nettet, og måtte nøjes med at score ti mål i hele halvlegen. Det skyldtes ikke mindst et velorganiseret Aalborg-forsvar.

Med fem minutter igen var stillingen 23-23, og BSV's Klaus Thomsen måtte indkassere sin tredje udvisning, så han måtte tage plads på tribunen resten af kampen.

Efter udvisningen bragte nordjyderne sig foran, og efter gode redninger i begge ender i kampens sidste minut, fik BSV's Jesper Nøddesbo den i nettet i slutsekunderne.

Målet blev dog underkendt for overtrådt, og Aalborg vandt kampen 24-23.