Bjerringbro-Silkeborg jagter sensation mod tysk gigant

De danske håndboldmestre er pressede i Champions League, men Allan Damgaard tror på BSV-sensation i Kiel.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kæmper for livet i mændenes Champions League i håndbold inden lørdagens udekamp mod det tyske storhold THW Kiel.

Det danske mesterhold skal vinde i mindst to ud af de tre sidste gruppekampe, og selv det kan vise sig ikke at være nok til at undgå et exit. Kampen mod Kiel vil være et godt sted at starte, men der venter en meget svær opgave mod Niklas Landin, Rene Toft Hansen og de andre stjerner, siger BSV-bagspilleren Allan Damgaard i en pressemeddelelse.

- Der er ingen tvivl om, at det er et klassehold, som vi skal møde. De har flere stjerner på hver position, og det er selvfølgelig toppen af poppen indenfor europæisk håndbold.

- Men de har nogle nye unge spillere, særligt på venstre back. Vi håber, at vi kan drille dem lidt med vores offensive forsvar, som de også havde problemer med sidst, siger Allan Damgaard.

Spørgsmål: Tror du inderst inde på, at I kan vinde i Kiel?

- Som håndboldspiller skal man altid tro på det, og jeg mener det faktisk også, når jeg siger, at jeg tror på, at vi kan vinde, siger Allan Damgaard

- Det kan godt lyde lidt naivt, for det er ikke særlig tit, at der sker overraskelser i Kiel, men jeg havde en god fornemmelse efter vores hjemmekamp mod Kiel i efteråret (25-28-nederlag, red.).

- Der var vi gode defensivt, men vi havde problemer med at score på Niklas Landin. Hvis vi kan fortsætte de gode takter og korrigere lidt angrebsmæssigt, så tror jeg godt, at vi kan være med, siger bagspilleren.

Det forventes, at cirka 400 danske fans vil tage ned og støtte BSV i Kiel. Kampen mod de 20-dobbelte tyske håndboldmestre begynder lørdag klokken 17.30.

/ritzau/