Arrangør er tilfreds med golfværtskab

- Alle roser det. Vi er så stolte, lyder det fra formanden for Silkeborg Ry Golfklub, som for første gang har lagt græs til Made in Denmark.

Søndag sluttede dette års udgave af golfturneringen, Made in Denmark, i Silkeborg. For første gang har Silkeborg Ry Golfklub lagt bane til. Det gør de gerne igen.

- Det er gået over al forventning. Vi er så stolte. Jeg møder medlemmer, gæster og personer, der ikke spiller golf. Alle roser det. De er så glade, siger formand Poul Hansen til TV MIDTVEST.

Turneringen har varet fire dage. Mere end 70.000 har lagt vejen forbi den danske afdeling af Europa Tour'en.

- Det, man skal huske på, er, at det ikke nødvendigvis er altid, man får flere tilskuere af at rykke til en større by, forklarer Flemming Astrup, der er promotor for Made in Denmark.

Noget af det, de fremmødte publikummer kunne se, var danske Thomas Bjørn, der spillede sin første turnering i 20 år på sin gamle hjemmebane i Silkeborg.

- Alle de der små fantastiske oplevelser, som man har haft med medlemmer, venner, familie og spillerne, er så positive. Det har været en fantastisk oplevelse, fortæller Thomas Bjørn.

Bliver inspireret

Én af dem, der havde taget turen til Silkeborg, var Finn Christensen fra København.

- Man bliver jo inspireret. Som golfspiller, som jeg selv er, synes jeg, det er fantastisk at stå tæt på, siger han.

Mens Lucas Bjerregaard, der stammer fra Frederikshavn, blev bedste dansker med sin sjetteplads, var det engelske Matt Wallace, som vandt dette års udgave af Made in Denmark.

Næste år er det Vesthimmerlands Kommune, som er vært for Made in Denmark. Det sker den 23.-26. maj.

Både sportsligt og publikumsmæssigt blev golfturneringen Made in Denmark en stor succes i Silkeborg.

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.