Anden aften i træk: Buschauffør udsat for røveri

En buschauffør blev lørdag aften udsat for røveri i Silkeborg, da to maskerede mænd truede sig til chaufførens vekselautomat.

Fredag aften truede tre gerningsmænd sig til vekselautomaten i en bus i Silkeborg. Lørdag aften var den gal igen.

- Den her gang blev chaufføren, der dog ikke er den samme som forleden, truet med en kniv, mens de to gerningsmænd forlangte penge, forklarer Ole Vangshøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands politi.

Gerningsmændene slap væk med Arriva-bussens vekselautomat og et ukendt pengebeløb.

Politiet udelukker intet
Røveriet blev ligesom fredag aften begået på Drewsensvej ved Silkeborg station. Alligevel vil politiet ikke udelukke, at der kan være tale om nye gerningsmænd.

- Der var tre den første aften, og nu var der kun to. Det kan være nogle, der kopierer dem. Men det er da klart, vi har i tankerne, at det er sket to aftenerne i træk, lyder det fra vagtchefen. 

De to gerningsmænd beskrives begge som 170-175 høje. De bar begge elefanthuer og var spinkle af bygning. Derudover var de begge iført army-grøn jakke og mørke bukser.

- De var begge lyse i huden omkring øjnene. Den ene talte dansk uden accent. Han var bevæbnet med en syv centimer lang kniv. Den anden gerningsmand sagde ingenting, slutter Ole Vanghøj.

Gerningsmændene løb fra stedet af Drewsensvej mod syd. Politiet hører gerne fra vidner til episoden, der fandt sted kl. 21:20 lørdag aften, og kan kontaktes på tlf. 114.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.