Alvorlig trafikulykke i Silkeborg

Redningsmandskab og politi arbejder lige nu på højtryk i Silkeborg på grund af en alvorlig trafikulykke på Ringvejen. En kvindelig bilist er alvorligt kvæstet.

En lastbil og en mindre varebil kørte ved middagstid sammen under broen ved Nordre ringvej i Silkeborg, og en 21-årig kvinde fra Randers er kørt med ambulance til Aarhus Kommunehospital, og hendes tilstand er kritisk.

- Det er en kvindelig bilist, der er kørt afsted med ambulancen. Hendes tilstand ved jeg ikke så meget om på nuværende tidspunkt, ud over, at den er alvorlig. Da hun kørte afsted med ambulancen blev hendes tilstand vurderet som kritisk, så nu afventer vi bare en melding fra hospitalet, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Kvinden var på vej mod Herning, og noget tyder på, at hun af ukendte årsager trak over mod en modkørende lastbil i et kurvet sving under en bro på Ringvejen. Hun ramte hjørnet af lastbilen, og måtte efterfølgende klippes ud af den skadede varebil.

- Der er kun små skrammer på lastbilen, og lastbilchaufføren er ikke kommet noget til, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Hårdt ramt fredagstrafik
Trafikken omkring ulykkesstedet er lige nu kaotisk, og derfor bliver trafikken omdirigeret via Nørrevænget på ubestemt tid

- Hjemmeværnet er på stedet for at hjælpe os med trafikken. Lige nu er tidshorisonten ukendt, for det er bilinspektøren, der skal vurdere, om de to involverede køretøjer kan flyttes, eller om de skal blive på ulykkesstedet lidt endnu, så der kan laves yderligere undersøgelser, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.