Albrektsen stopper som cheftræner

Cartsen Albrektsen stopper som cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg efter næste sæson. I stedet skal han være manager i klubben - det betyder, at han får det overordnede sportslige ansvar i BSV.

Fra 2014 skal Bjerringbro-Silkeborg på jagt efter en ny cheftræner. Carsten Albrektsen stopper nemlig, når hans kontrakt udløber med udgangen af 2014.

Albrektsen forlader dog ikke klubben. Han bliver nemlig manager, og skal have det overordnede sportslige ansvar.

- Vi er meget glade for Carsten Albrektsen som cheftræner. Men vi ser en mulighed for at udvikle klubben yderligere ved at bruge hans kompetencer i en ny ledelsesmæssig rolle i klubbens sportslige sektor. Carsten får det overordnede sportslige ansvar samtidig med at han får frigjort nogle af de ledelsesmæssige ressourcer, han i dag bruger som ansvarlig for træning og i kamp, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Frank Lajer i en pressemeddelse.

Albrektsen: Jeg er skabt til jobbet

Carsten Albrektsen kom til BSV i 2007. Siden har han ført holdet til en placering i top fire alle år. Og han glæder sig nu til de nye udfordringer, som det nye job bærer med sig.

- Det er meget enkelt. Klubben har præsenteret mig for et job, jeg rigtig gerne vil have. Ja, det er et job, jeg føler mig som skabt til, siger Carsten Albrektsen.

Carsten Albrektsen har været træner i håndboldligaen i 15 år.