Aggressiv mand blev anholdt to gange på samme aften

Husspektakel og vold mod politiet kostede mandag aften en 45-årig mand hele to anholdelser.

Silkeborg lokalpoliti blev mandag eftermiddag kaldt ud til en adresse i Them, hvor en beruset man skaber problemer.

- For at skabe ro aftaler vi med den mandlige beboer, at patruljevognen kører ham til varmestuen på Bethaniagade i Herning, forklarer Morten Kjær Andersen, der er politiassistent hos Silkeborg lokalpoliti.

Den 45-årige midtjyde fulgte frivilligt med politiet til Herning.

Vold mod tjenestemand

Da patruljevognen ankom til varmestuen i Herning, ville manden dog i stedet køres et nyt sted hen. Da det ikke kunne lade sig gøre, kom han op at toppes med politiet:

- Han giver den ene betjent et skub i brystet og et slag på siden. Derefter laver han to cirkelspark mod betjenten, der bliver ramt af det andet spark. Derfor overmander betjentene ham og tager ham med på stationen, forklarer Morten Kjær Andersen.

Manden bliver sigtet for vold mod tjenestemand, men løslades igen kl. 22. Han formår dog ikke at være uden for politiets søgelys længe. Kort efter midnat må politiet anholde ham igen:

- Hans samleverske ringer og fortæller, at han er kommet hjem til adressen i Them, men at han er ved at splitte lejligheden ad. Da vi når frem til adressen vil han ikke samarbejde, og for at skabe ro på adressen bliver han anholdt igen.

Den 45-årige mand blev kørt til detentionen i Holstebro, hvor han fik lov til at sove sin rus ud. Der bliver nu indledt en straffesag mod ham.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.