Abort: Pihl får opbakning på Facebook

Kristian Pihl Lorentzens forslag om brugerbetaling fra den tredie abort får flere positive ord med på vejen fra brugere på facebook.

Det startede med en artikel i Metroxpress om Kristian Pihl Lorentzens (V) personlige holdninger til abortspørgsmål, ud fra citater til foreningen Retten til liv.

Forslaget om brugerbetaling fra den tredie abort ændrede sig i løbet af eftermiddagen til en ren shitstorm for venstrepolitikeren, og senere til en tilbagetrækning af citaterne.

Men ikke alle mener, at forslaget er helt ude i hampen. På MetroXpress facebookside har en heftig debat udviklet sig og her er flere brugere enige i, at brugerbetaling kan være en god løsning.

Jacob Randrup siger:

Synes stadig det var et godt forslag, og er sikker på det ville få en del par til at tænke sig bedre om.

Lena Maria Gammelgaard Hansen:

Må ærligt sige at der er sku ikke noget galt med at skulle betale for en abort, hvis man bliver gravid 3 gange, uden man vil have barnet. Måske burde man så tænke sig lidt mere om, inden man går i seng med en uden et kondom eller en anden form for prævention. - men det kan jo smutte for alle sammen, så synes det ville være fint at de to første er gratis.

Helene Maria Hansen:

Folk må til at tage ansvar, jeg har desuden i tidligere debatter set piger skrive, at det ikke rørte dem, selvom det var 2-3 gang. Sjusket omgang med liv.

Du kan også gå ind på vores facebookside og deltage i debatten.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Politik.