69-årig havde skarpladte pistoler

Ved anholdelsen af 69-årig mand i Knudstrup fandt politiet flere skarpladte våben, han ikke har tilladelse til at have. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag.

Den 69-årige mand som i går eftermiddag blev anholdt i Knudstrup ved Kjellerup var ikke alene i besiddelse af den salonriffel, som han blev anmeldt og anholdt for at skyde med.

Ved anholdelsen fandt politiet flere skarpladte våben, som manden ulovligt er i besiddelse af. Det drejer sig om en 9mm pistol, P38, og en kaliber 22 revolver af mærket Ruger.

Leder videre

Hele natten har politiet bevogtet mandens ejendom, da betjentene ikke blev færdige med at undersøge stedet i aftes før det blev mørkt, og her til morgen leder teknikerne videre efter andre mulige våben på stedet.

Politiet mangler også fortsat at finde nøglen til det våbenskab som den anholdte har, og hvor politiet forventer at finde de jagtvåben, som den 69-årige har tilladelse til at have.

Årsag endnu ukendt

Manden blev anholdt da et kvindeligt familiemedlem anmeldte ham for at have skudt efter hende med en salonriffel. Hvorfor han angiveligt gjorde det, er der endnu ikke nogen forklaring på. Den 69-årige var nemlig så påvirket af alkohol, at politiet først er gået igang med at afhøre ham her til morgen.

Han bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.