39-årig amok på misbrugscenter

En 39-årig spirituspåvirket kvinde overfaldt tre ansatte og en betjent, da hun ikke kunne få udleveret stoffer på et rusmiddelscenter i Silkeborg.

En episode omkring udlevering af stoffer, udviklede sig torsdag middag dramatisk på et misbrugscenter på Færgevej i Silkeborg. En 39-årig kvinde mødte op spirituspåvirket, og så må personalet ikke udlevere stoffer. Den besked havde kvinden svært ved at håndtere, og hun overfaldt derfor personalet.

- Hun vælter en kvindelig ansat ned fra en kontorstol, og slår og sparker hende, siger politiassistent Mogens Rubech fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Herefter kommer mere personale til undsætning, men det får ikke kvinden til at slappe af.

- Hun river en anden ansat i håret, og bider hende i højre overarm. Hun slår også ud efter hende, og spytter en tredje ansat i ansigtet, siger Mogens Rubech.

Sparkede politibetjent

Politiet ankom små ti minutter senere, men kvinden ville ikke acceptere at blive anholdt.

- Da hun bliver sat ind i politibilen sparker hun i flere omgange en betjent, der bliver ramt i ansigtet og på skulderen, ligesom hun bider ud efter ham og napper ham i låret, siger Mogens Rubech.

Kvinden bliver fremstillet fredag i retten i Viborg, hun er sigtet for fire gange vold mod tjenestemand i funktion, og for at modsætte sig en anholdelse.