13-årig kørt ned af bybus: Slap med skrammer

En 13-årig dreng blev onsdag eftermiddag kørt ned af en bybus i Silkeborg. På mirakuløs vis slap drengen dog fra episoden med overfladiske skrammer. (arkivfoto)

Det kunne være gået grueligt galt, da en 13-årig Rasmus Jensen fra Silkeborg på sin cykel kom til at køre ud foran en bybus i den trafikkerede eftermiddagstrafik på Ansvej.

- Han kom kørende ned ad en sliske mellem Færgevej og Ansvej. Men pludselig kunne han ikke bremse, og han fortsatte derfor ud på vejen, på tværs af første vognbane og lige ud foran en bybus, forklarer Kenn Sølvkær Jensen, der er politiassistent ved Silkeborg lokalpoliti.

- Cyklen blev trukket ind under bussen, og den blev selvfølgelig totaltskadet. Men drengen blev i stedet med stor kraft kastet hen over en cykelsti og ud i rabatten, fortsætter politiassistenten.

Slap med skrækken

På nærmest mirakuløs vis slap den 13-årige med hudafskrabninger, og det er derfor en utroligt lettet far, TV MIDTVEST i dag kan fange pr. telefon:

- Man forestiller sig jo ikke, at man kan slippe med en hudafskrabning, når man rammer en bus. Så vi er utroligt taknemmlige, fortæller Martin Jensen til TV MIDTVEST.

Og den betragtning er politiassistenten enig i:

- Det er utroligt heldigt. Hvis han var kommet ind ind under bussen, havde han jo nok ikke overlevet ulykken, lyder det fra Kenn Sølvkær Jensen.

13-årige Rasmus Jensen blev efterfølgende kørt på sygehuset i Viborg, hvor det blev afgjort, at han slap fra ulykken med hudafskrabninger og et tryk på læggen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.