Rekordmange vil løbe på motorvejen

20.725 deltagere stiller til start, når Silkeborg-motorvejen bliver indviet med et rekordstort motionsløb.

Det maksimale deltagertal var egentlig 20.000, når Silkeborg-motorvejen d. 10.-11. september bliver indviet med et større motionsløb.

Men efter at fristen for tilmelding udløb mandag aften, står det klart, at endnu flere er klar til at cykle, løbe, rulle og gå på den nye motorvej ved Silkeborg. Det skriver Midtjyllands Avis.

20.725 har tilmeldt sig løbene til motorvejsindvielsen, og selvom det er flere end planen, så får alle alligevel lov til at deltage.

- Det var om lørdagen, vi kunne få problemer med at tage mod flere deltagere. Her havde vi sat et maksimum på 16.000. Det endte så med, at der er tilmeldt 16.012 om lørdagen, og en så lille overdrivelse er jo ikke noget problem, siger løbskoordinator Flemming Johannsen fra DGI.

En god idé at tage cyklen

Der er lidt for enhver smag, når motorvejen indvies. Lørdag er der blandt andet mulighed for at løbe, gå, rulle og køre med håndcykler på den nye motorvejsstrækning.

Søndag byder på tre cykelløb med plads til både nybegyndere og mere garverede ryttere.

Fra arrangørens side lyder opfordringen til de mange deltagere at tage cyklen til arrangementet. Der er nemlig langt fra de yderste p-pladser til selve stævneområdet.

- Har man bekendte i Silkeborg, så stil bilen hos dem og fortsæt på cykel, eller find en p-plads i Silkeborg og tag så cyklen de sidste få kilometer, siger løbskoordinator Flemming Johannsen til Midtjyllands avis. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Kultur.