Seernes Billeder: Masser af kreativitet i køkkenet

Her er seerbillederne fra en søndag, hvor vi har sat fokus på seernes madeksperimenter.

Ude i hjemmene eksperimenterer rigtig mange midt- og vestjyder i køkkenerne.

Det er tydeligt at se på alle de fine madbilleder, vi har fået ind. Der er tid til at gå i krig med de lidt mere avancerede madlavningsprojekter.

Her i artiklen har vi samlet seernes bedste madbilleder. Du kan se mange flere videoer og billeder på siden Seernes Billeder. Her kan du også uploade dine egne videoer eller billeder og dele dem med os. 

Surdej hitter

En af de ting, der går igen i mange af seerbillederne, er - ikke overraskende - surdej og bagværk. 

Laila Engelbrektsen fra Kibæk skriver:  Vi bager og hygger med god gammeldags og lækker mad i køkkenet.
Laila Engelbrektsen fra Kibæk skriver:  Vi bager og hygger med god gammeldags og lækker mad i køkkenet.
Foto: Laila Engelbrektsen / Seerfoto
Surdejsboller fra Britta Hangaards køkken.
Surdejsboller fra Britta Hangaards køkken.
Foto: Britta Hangaard / Seerfoto
Liv Krog Bro har lavet surdejsboller - med massere af lufthuller.
Liv Krog Bro har lavet surdejsboller - med massere af lufthuller.
Foto: Liv Krog Bro / Seerfoto
Mette Lykke Rønne fra Tarm har bagt surdejsbrød.
Mette Lykke Rønne fra Tarm har bagt surdejsbrød.
Foto: Mette Lykke Rønne / Seerfoto

Lidt (hjemmelavet) sødt til ganen 

Mange prøver også kræfter med det søde køkken.

Linnea Fonfara fra Lodbjerg skriver: Polsk pavlova med sidste sommers bær fra fryseren 💓 Verdens nemmeste kage med bare 4 ingredienser: æggehvide, sukker, fløde & bær 👩‍🍳
Linnea Fonfara fra Lodbjerg skriver: Polsk pavlova med sidste sommers bær fra fryseren 💓 Verdens nemmeste kage med bare 4 ingredienser: æggehvide, sukker, fløde & bær 👩‍🍳
Foto: Linnea Fonfara / Seerfoto
Ditte Vinstrup Routh-Larsen skriver: Jeg har været i gang med hjemmelavede flødeboller 😀👏
Ditte Vinstrup Routh-Larsen skriver: Jeg har været i gang med hjemmelavede flødeboller 😀👏
Foto: Ditte Vinstrup Routh-Larsen / Seerfoto
Heidi Bendhøj Nielsen fra Ikast har lavet fine jordbærtærter.
Heidi Bendhøj Nielsen fra Ikast har lavet fine jordbærtærter.
Foto: Heidi Bendhøj Nielsen / Seerfoto

Mad fra bunden af

Mange nørder med nye og gamle opskrifter - og det gør ikke noget, at maden tager lidt længere tid at lave.

Laila Engelbrektsen fra Kibæk skriver: Vi bager og hygger med god gammeldags og lækker mad i køkkenet.
Laila Engelbrektsen fra Kibæk skriver: Vi bager og hygger med god gammeldags og lækker mad i køkkenet.
Foto: Laila Engelbrektsen / Seerfoto
Louise Esholm Jensen skriver: Her er det også surdejsbund til pizza 😅hjemmelavede rundstykker mm.
Louise Esholm Jensen skriver: Her er det også surdejsbund til pizza 😅hjemmelavede rundstykker mm.
Foto: Louise Esholm Jensen / Seerfoto
Maja-Malene Helding Graversen skriver: Min søn og jeg har for første gang slagtet en hane. Vi fik dejlig suppe og tarteletter ❤️
Maja-Malene Helding Graversen skriver: Min søn og jeg har for første gang slagtet en hane. Vi fik dejlig suppe og tarteletter ❤️
Foto: Maja-Malene Helding Graversen / Seerfoto
Rikke Vestergaard Jensen skriver: Her er der eksperimenteret med fermenteret kål 😊
Rikke Vestergaard Jensen skriver: Her er der eksperimenteret med fermenteret kål 😊
Foto: Rikke Vestergaard Jensen / Seerfoto

Nogle er sågar selv ude for at "fange" maden - i havet eller i haven.  

Jimmy Nedergaard fra Ikast skriver: Lidt gode oplevelser i den dejlige natur med god afstand.
Jimmy Nedergaard fra Ikast skriver: Lidt gode oplevelser i den dejlige natur med god afstand.
Foto: Jimmy Nedergaard / Seerfoto
Janni L. Sørensen skriver: Bare det sædvanlige ✌lidt selvforsyning ✌
Janni L. Sørensen skriver: Bare det sædvanlige ✌lidt selvforsyning ✌
Foto: Janni L. Sørensen / Seerfoto

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.